lördag 9 januari 2010

MI till slut



Shaun och Erik som snart ska bli "room-mates" tillsammans med Matt. Alla tre planerar att komma till Sverige i sommar. Spelningar är utlovade också!

Vi fick i sista minuten en rundtur på Eriks skola, MI. Skolan ligger mitt bland alla turister på Walk of Fame (alla stjärnorna i trottoaren, ni vet) på Hollywood Blvd. Vid ingången står en trygg vakt hela dagen och bevakar så att endast elever eller som vi; människor med VIP-pass kommer in genom grindarna. En smal "skolgård/utekorridor" kantad med lektionssal, studio och scen leder in till själva skolan. Där loggar alla elever in med sitt student ID.

Sen följer många korridorer med olika typer av lektionssalar från små pyttebås för trummisarnas enskilda övande till stora salar för keybord, gitarr och bas. En väldig aktivitet pågick i alla rum, vi fick även komma in i "Studio A" som hade ett gigantiskt mixerbord och en mängd andra finesser som jag inte förstår mig på. Imponerande!

Vet inte hur många elever som går på skolan men många är det och en väldig aktivitet var det. Jag förstår att Erik trivs som fisken i vattnet eller ska man säga som musiker bland andra musiker :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar