fredag 31 juli 2009

Första gången

Oj, var det så enkelt? Min egen blogg! Här kommer jag att dela med mig av mina tankar och funderingar, både privata men ibland kanske jag funderar över några större ting. Vi får se.

Inspiration har jag bland annat fått från "As Good as it gets" men nu har jag ju inte ett så smart efternamn så namnet på bloggen fick bli något helt annat. För det är precis här jag är "Mitt i livet". Med äldsta barnet som flyttat hemifrån, för att återvända under sommarloven och helt inta badrummet igen och den yngste som inte bara tagit studenten, han tänker gå i skolan i Los Angeles och gitarrmusiken han inspirerar mig med kommer jag snart att få njuta av via cyberspace. Alltså, Amerika är lååångt borta. Själv verkar han ta saken med ro och så snart ambassadtjänstemännen är övertygade om hans mål med resan och visumet finns i hans hand så bokas resan till Kalifornien.

Jag kommer inte att bjuda på inredningstips eller mode, inte för att jag inte gillar inredning eller mode, jag läser och njuter gärna av andras tips och där stannar det. Jag läser och jag skriver, ibland alldeles för långt och ibland kort och kärnfullt. Sedan nästan ett år lever jag på det, skrivandet alltså och jag har svårt att hitta några passande adjektiv för hur bra jag trivs med det. Men man kan säga så här; på kvällen ser jag fram mot nästa morgon och vad jag ska göra då. Och då ska ni veta att jag är väldigt morgontrött.

Det kan hända att ni kommer att möta en eller annan häst i den här bloggen. Eller mina högst personliga betraktelser som "hästmamma" eller KKB som en kollega (annan mamma) uttryckte det vid senaste tävlingen; känner ni inte till KKB? "Kånka, Kör, Betala" finns säkert inom alla materialsporter där det krävs bil, pengar och någon som bär grejerna innan man ens fått startsignal. Bära kan ju ungdomarna i o f sig göra men på något sätt ser det alltid ut som det är föräldrarna på en tävlingsplats som bär mest.

Vi hörs.

M.